Redan torsdag

Ja jag säger det igen, veckorna går fort.
Idag är vi bara hemma och softar.
Fint väder i dag oxå, hoppas det är det ihelgen och att Macke är ledig då så vi kan fara ut och åka pulka och grilla.
Igår fick han ett brev från A-kassan att han bara har 46 "stämpel"dagar kvar, och uppfyller inte kraven för en ny stämpelperiod, suck, alltid är det nåt.
Tycker det är konstiga regler, han har nu springvikat sen i juni, och det är ingen dans på rosor, går ju inte att planera nåt i förväg, och inkomsten är ju helt olika mån till mån...han kan ju inte styra hur mkt jobb han får heller
Den dan vi båda jobbar heltid kommer vi känna oss rika:)

Igår var vi på stan och lånade nya böcker på bibblan, lånade boken "Allt om glykemiskt index", men det är ju en hel vetenskap:)
Shoppade galonbyxor åt Iza, köpte stl 110, och de är på tok förstora, det räcker nog med 104, hon är ju inte ens 4 år än:)
Den här jeanskjolen fick hon oxå, och gud så lycklig ungen blev!!!
Ny kjol

Den här lillungen har blivit både kaxig och busig, roar sig med att räcka ut tungan åt mamma, och jaga katten, norpa kattmat, gräva i pottan(urk) gräva i kattlådan(urk igen), man får jaga henne...
Tur vi har en sele i matstolen, annars hade hon dunsat i golvet för längesen.

Låter så gulligt när det kommer lite ord från henne nu, igår satt hon i matstolen och ropade "mamamamama", och "kaka" säger hon när jag mutar henne med digestivekex.)
Kaxig

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja, visst är det konstiga regler de har på A-kassan?! Tycker att de som kämpar och sliter med sprinvikariat borde få slippa sådana brev. Vet hur det är eftersom jag kämpade med springvik i skolan året innan Ella kom. Inget kan man planera eftersom man inte vet när man jobbar och hur länge. Tyvärr ser det ut som att det bli likadant till hösten. Det finns ju inga jobb ju. Blä!

Ha en trevlig helg! Det ska jag ha. Shopping imorgon. Eeeevigheter sedan sist så det är jag värd.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback