Regn idag

Idag har det varit "riktigt" vårväder, för så varmt som det var förra helgen ska det eg inte vara nu:)

På fm bakade vi en halv sats mjölkfria bullar(som vi provsmakat ikväll, goda men lite snålt med fyllning, och så blir det ju helt klart godast att fylla med riktigt smör, isf mjölkfritt)
Skickade sen ut IZa att leka, så kjag kunde kolla datorn i lugn och ro, hade tur, grannbarnen var hemma idag så hon hade nån att leka med.

Gick till öppnis efter lunch,(faktiskt var det folk där idag, har varit så himla tomt på em på sistone,) drog på mig en kofta bara då det var lite kyligt.
Men på em började det ju att regna,,,shit, jag som bara hade kofta....tänkte nästan springa upp till farmor och låna jacka el paraply, men då hade Agneta(som jobbar på öppnis) ett paraply att låna ut, hon är ju för snäll den människan:)
Så vi tog oss hem utan att bli blöta.

Hoppas min nysådda frön inte blivit dränkta, har tagit in allt nu( har så lite blommor och grönsaksplantor)

I kväll har tjejerna dansat loss till "Så ska det låta" och smaskat vindruvor under tiden.
Här kommer lite bilder på sötisarna från ikväll(längesen jag fotade)

Snyggt flin va?
dansar

Slut vindruvor...
iza

Vacker snorunge:)

snorig

Kommentarer
Postat av: Åse, Melker & Alfred

Ja, vindruvor är en riktig hit här hemma oxå. Alfred blir heltokig om han ser att vi äter och han inte får. *sött* Likadant är det med tandborstningen. Ser han att vi borstar ska han göra likadant. Problemet är att han vill borsta själv. När vi gör det så blir det ofta "skrik och panik"... ;-)

Postat av: Sara

Åh, vad härligt att de dansar till Så ska det låta :-) Våra barn är också helgalna i vindruvor och den nya favoriten är vattenmelon. Söligt, men ack så gott! :-)

2006-05-14 @ 09:13:45
URL: http://snigelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback